Oudercommissie

Namens de oudercommissie willen wij jullie van harte welkom heten op Kinderdagverblijf De Hummelhoeve.

Wat zijn ons doel en taken voor het Kinderdagverblijf:
De Oudercommissie heeft als doel: het behartigen van de belangen van de kinderen en hun ouders en de ouders te vertegenwoordigen.

De taken van de Oudercommissie zijn:

  • Aanspreekpunt voor ouders; 
  • Gevraagd en ongevraagd advies geven aan de leiding van de Hummelhoeve;
  • Onderhouden van contacten met ouders; 
  • Onderhouden van contacten met de groepsleid(st)ers van de Hummelhoeve;
  • Een bijdrage leveren aan de organisatie van ouderavonden en themabijeenkomsten.

De oudercommissie is niet bedoeld voor klachten. Met een klacht dient u zich rechtstreeks te wenden tot de leiding. 

Het reglement en de notulen kunnen ook opgevraagd worden door u als ouder. Vraag de leiding naar de ordner met alle stukken m.b.t. de oudercommissie.

Hoe kom ik met de oudercommissie in contact?

Als je vragen, ideeën en/of opmerkingen hebt kun je e-mailen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of een briefje in onze gele brievenbus op de Hummelhoeve deponeren.

Wie zijn wij

Voorzitter:
Patty Smeulders, trotse mama van Sophie en Fleur. Sophie heeft met veel plezier op de Hummelhoeve gezeten en Fleur gaat er graag dinsdag en donderdag spelen. Ik ben 3 dagen werkzaam als farmaceutisch manager/ vakdocent op het Koning Willem 1 college.

Secretaris:
Ik ben Roel Hogenhuis, de vader van Tess en Linn. Linn gaat iedere maandag met veel plezier naar de Hummelhoeve. Ik werk als onderzoeker en adviseur bij het Nederlands lucht- en ruimtevaartcentrum (NLR).

Activiteitencommissie:
Janienka Berghmans, ik ben de moeder van Sam en Noa. Noa gaat op maandag spelen bij de Hummelhoeve. Ik ben gedurende 3 dagen in de week werkzaam als schuldhulpverlener binnen verschillende gemeentes.

Penningmeester:
Patrick Evers, vader van Jelte en de tweeling Lars en Benthe. Lars en Benthe gaan elke maandag en woensdag naar de Hummelhoeve.  Ik werk bij een woning corporatie als medewerker rapportage&analyse.