Leidsters

Op deze pagina kunt u kennis maken met de leidsters:

 

Nicole Mallens

 Nicole

Hallo ik ben Nicole. Ik ben één van de twee eigenaressen van de Hummelhoeve. Ik ben getrouwd met Crispijn en we hebben drie kinderen; Freek, Kim en Nynke. Voorheen ben ik verpleegkundige geweest in het Elisabeth ziekenhuis te Tilburg. In augustus 1997 ben ik gestart met de Hummelhoeve  Dit was een hele uitdaging voor mij. In juni 2001 heb ik met succes de 1-jarige opleiding LKC(Leidster Kinder Centra) behaald. Ik werk 3 dagen, waarvan 1 dag administratie. Mijn vrije tijd besteed ik aan leuke dingen doen met mijn gezin en aan lezen.

  

Fransje van Vessem

fransje

Ik ben Fransje van Vessem en woon samen met mijn man en twee kinderen in Dongen. Ik ben sinds 1999 werkzaam bij de Hummelhoeve en tevens mede eigenaresse van de Hummelhoeve  Voorheen fulltime moeder en later oppasmoeder geweest. Ik heb 6 jaar cursussen gegeven in fantasie-poppen maken. In 2002 ben ik gestart met een twee jarige opleiding SPW-3, die ik door een goede motivatie met succes heb afgerond. Ik sta drie dagen per week op de groep. Mijn grootste hobby’s zijn motorrijden, knutselen en tuinieren.

 

Adrie Leemans

adrie

Hallo, ik ben Adrie Leemans. Ik ben getrouwd met Johan en heb 2 kinderen Anouk en Remco. Na mijn opleiding S.P.W (vroeger K.V.J.V.) heb ik de Z-opleiding gedaan en 10 jaar op de Hondsberg in Oisterwijk gewerkt. Na meerdere jaren als moeder en oppasmoeder thuis te zijn geweest heb ik weer enkele jaren op de Hondsberg gewerkt. In 1999 ben ik op de Hummelhoeve begonnen en werk hier sinds die tijd met veel plezier met de hummeltjes. In mijn vrije tijd wandel ik veel met de hond, sport en knutsel ik graag en doe leuke dingen met de kinderen en mijn man.

 Hilde van Enschot

hilde

Ik ben Hilde van Enschot en woon in Gilze. Op 13 april 1986 ben ik geboren in Goirle. Ik heb 2 broertje Bas en Joost. In juni 2011 ben ik getrouwd met mijn man Rob. Op 7 mei 2013 is onze dochter Mijke geboren.
Op jonge leeftijd was het voor mij al duidelijk dat ik iets met kinderen wilden gaan doen. Nadat ik de Mavo had afgerond kon ik eindelijk de richting in om met kinderen te gaan werken. In 2003 ben ik begonnen met de opleiding Sociaal Pedagogisch Werk (SPW-3). In juni 2005 heb ik mijn diploma behaald. Dit heb ik met veel plezier gedaan en succes de opleiding gehaald. Ik ben sinds augustus 2005 werkzaam bij de Hummelhoeve. Ik heb het hier vanaf het begin ontzettend naar mijn zin. Wat me meteen aansprak is het kleinschalige, de buitenruimte en de dieren eromheen. Het is allemaal erg gemoedelijk. Het werken in een verticale groep vind ik erg prettig. Zo heb je met alle leeftijden van doen. De kinderen helpen en te stimuleren in hun ontwikkeling doe ik met veel liefde en plezier. Ook het werken met Puk (vve-project, voor en vroegschoolse educatie) vind ik fijn en het is leerzaam voor de kinderen. Ik ben graag creatief bezig met de kinderen. Ik steek graag de handen uit de mouwen om dan lekker te kliederen. In mijn vrije tijd tennis ik graag en geniet ik van mijn gezin en de uitstapjes met vrienden en vriendinnen.

 

Thea Laurijsen

 

Thea

Even voorstellen: Ik ben Thea Laurijsen, getrouwd en we hebben 2 jongens. In 1979 heb ik de 3 jarige opleiding voor kinder en jeugd verzorging afgerond. Na heel wat jaartjes gastouder en vrijwilligster op een peuterspeelzaal voor buitenlandse kinderen te zijn geweest ben ik op een kinderdagverblijf terecht gekomen. Vanaf eind maart 2006 ben ik werkzaam op de Hummelhoeve en ik heb het erg goed naar mijn zin. De kleinschaligheid en het feit dat de leidinggevenden meewerken, spreekt me erg aan. Het is ook erg leuk om een totaal afhankelijke baby op te zien groeien en te begeleiden tot een” zelfstandige” peuter. De paarden, poezen en geiten op de Hummelhoeve vind ik leuk, alleen voor de kippen loop ik als het mogelijk is een stukje om. Mijn hobby is lezen en ik ga graag naar een musical of een avondje uit.

Hanneke Agterberg

hanneke

Ik ben Hanneke Agterberg, geboren en getogen in Dongen. Samen met mijn man, Stijn en Karlijn woon ik nog steeds in Dongen. Half april 2013 ben ik gestart als vervangster voor Hilde, die met zwangerschapsverlof gaat. Na de KV/JV opleiding ben ik meteen aan de slag gegaan als klassen assistente op de Mytylschool in Tilburg ( toen nog verbonden aan Charlotte Oord ) Na de 19 jaar ben ik een aantal jaren thuis geweest en tijdens de peuterspeelzaalperiode van mijn kinderen ben ik via het bestuur ( bestuurslid ) als leidsters ingestroomd op de peuterspeelzaal. 12 jaar heb ik dit met heel veel plezier gedaan. Door terugloop van peuters liep mijn peuterspeelzaal periode jammer genoeg afgelopen december ten einde. Per toeval ben ik terecht gekomen op de “Hummelhoeve” en ben erg blij met deze kans. Zoals ook op de Mytylschool vind ik ook nu de combinatie zorg en het werken met de kinderen erg leuk. Ik hoop mijn ervaringen van de peuterspeelzaal ook hier te kunnen gebruiken om de kinderen stimuleren in hun ontwikkeling. Puk is een goede bekende van me !! Ik ga met plezier de komende periode aan de gang en hoop om te beginnen snel bij alle snuitjes een naam te kennen.